Workshops

Bijleren op aanvraag

Zin om met uw gezin en/of een groep vrienden creatief aan de slag te gaan? Dan zorgt een workshop bij ’t Naaiplekske voor de ideale ontspanning.

Evi kiest er in samenspraak met u een leuk project uit waaraan u een drietal uur kan werken. Workshops vinden steeds plaats op aanvraag, op een door u gekozen datum en tijdstip.

Overlocken voor beginners

Tijdens deze workshop leert u inrijgen en hoe een overlockmachine te gebruiken (o.a. de spanning en instellingsmogelijkheden). Evi helpt u op weg met enkele handige tips om het overlocken onder de knie te krijgen.

Overlocken voor beginners vindt plaats in groepen van maximaal vijf personen. De prijs bedraagt € 45,00 per persoon. De inschrijving is pas definitief na betaling.

Overlocken voor gevorderden

Tijdens deze les hanteert u meerdere steken, draadsoorten en leert u over hun bijbehorende effecten. Evi helpt u ook om verschillende persvoeten te gebruiken.

Net zoals bij de workshop voor beginners vindt ook deze plaats in groepen van maximaal vijf personen. De prijs bedraagt € 45,00 per persoon. De inschrijving is pas definitief na betaling.

Kies een workshop

Interesse in een van bovenstaande workshops? Vul dan zeker het aanvraagformulier hiernaast in om een sessie te boeken.

Wenst u meer info?

Evi beantwoordt graag al uw vragen!