Maatwerk

Uw voorkeur primeert

Bent u op zoek naar een uniek stuk of volstaat het aanbod in traditionele boetieks niet voor u? Kom dan zeker eens langs bij ‘t Naaiplekske uit Oostmalle voor betaalbare maatkledij.

Evi neemt eerst al uw maten en tekent daarna een patroon uit. Als u dat wenst, werkt ze ook een proefmodel uit. Zo bent u zeker dat de kledij u als gegoten zit.

Straal op uw grote dag

Wil u uw bruidsjurk volledig op maat laten maken? Zoekt u bijbehorende outfits voor de bruidskindjes? Evi regelt het voor u. Ze zit graag met u samen om de mogelijkheden te bespreken. Daarbij houdt ze steeds rekening met uw persoonlijke smaak en stijl.

Nadien gaat ze aan de slag en werkt ze een proefmodel uit. Als u na de eerste pasbeurt nog aanpassingen wenst, kan dat uiteraard. ’t Naaiplekske gaat voor perfect afgewerkte stukken waarin u zich comfortabel voelt.

Voor communie- en lentefeesten

Wil u dat uw kind eruit springt op zijn of haar grote dag? Kies dan voor een op maat gemaakte outfit bij ’t Naaiplekske.

Evi vervaardigt communie- en lentefeestkledij waarin uw zoon of dochter optimaal kan bewegen en spelen. Heeft u vragen over de prijs of over de vervaardigingstijd? Evi verschaft u alle informatie.

Een kledingstuk op maat?

Wij maken het voor u!